Sandvișuri Cu Bezea Cu Unt De Arahide Și Ciocolată

Sandvișuri Cu Bezea Cu Unt De Arahide Și Ciocolată
Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 15 și costă 12 cenți pe porție. O porție conține 73 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr pudră, zahăr granulat, cacao și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Batoane De Bezea Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, Unt de arahide sărat și ciocolată-sandvișuri cu înghețată cu ciocolată, și Sandvișuri cu unt de arahide cu ciocolată de la Disneyland.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 22
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați ciocolata într-un castron mediu sigur pentru cuptorul cu microunde; Cuptor cu microunde la maxim 45 de secunde sau până aproape topit, amestecând până se omogenizează. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
3
Acoperiți o foaie mare de copt cu hârtie pergament; fixați cu bandă de mascare. Cerneti impreuna 1/3 cana zahar pudra si cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Așezați albușurile de ou și crema de tartru într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză medie până se formează vârfuri moi. Creșteți viteza la mare și adăugați treptat zahăr granulat și apoi amestec de cacao, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Adăugați 1/2 cană de amestec de albuș de ou în ciocolata topită; bate doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
6
Adăugați amestecul de ciocolată la amestecul de albuș de ou rămas și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
7
Aruncați 30 de movile pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Movile BarMovile Bar
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți la 225 timp de 1 oră și 15 minute. Opriți cuptorul; se răcește bezea în cuptorul închis 1 1/2 ore sau până se usucă. Îndepărtați cu grijă bezeaua de pe hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Combinați untul de arahide și ingredientele rămase, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Întindeți aproximativ 1 linguriță de amestec de unt de arahide pe părțile plate de 15 bezea și acoperiți cu bezea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Revista