Sandvișuri Calde De Petrecere Cu Carne De Vită
Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 232 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați conserve de piersici, brânză havarti, amestec de muștar-maioneză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Sandvișuri Calde De Carne De Vită, Sandvișuri Cu Carne De Vită Prăjită, și Sandvișuri Calde De Carne De Vită.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Încălziți nucile într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mic, amestecând des, 5 până la 6 minute sau până când sunt ușor prăjite și parfumate.
Scoateți rulourile din pachete. (Nu separați rulourile.)
Tăiați rulourile pe jumătate orizontal, creând 1 vârf și 1 fund pe pachet.
Răspândiți conservele pe părțile tăiate ale vârfului rulourilor; se presara cu nuci.
Răspândiți amestecul de muștar-maioneză pe părțile tăiate ale fundului rulourilor; deasupra cu friptură de vită și brânză.
Presărați sare și piper, dacă doriți. Acoperiți cu jumătăți superioare de rulouri, păstrați părțile în jos și înfășurați în folie de aluminiu.
Coaceți la 325 timp de 30 de minute sau până când brânza este topită. Feliați în sandvișuri individuale.
Notă: pentru a face înainte, pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin Pasul 3 și înghețați până la 1 lună. Dezghețați peste noapte în frigider și coaceți conform instrucțiunilor în pas numai în scopuri de testare, am folosit ora de cină Rainbo
Rulouri, muștar dijonnaise cremos Dijon Hellmann, și cap de mistreț Londonport friptură de vită.