Sandvișuri calde cu șuncă și brânză
Sandvișurile fierbinți cu șuncă și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 305 calorii. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de muștar de hrean, brânză elvețiană, chifle de hamburger și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 20 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Ham și brânză hash caserola maro.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F (120 de grade C).
Combinați untul, muștarul, ceapa, semințele de Mac și semințele de mărar.
Întindeți interiorul chiflelor cu acest amestec.
Așezați o felie de brânză și o felie de șuncă în fiecare chiflă.
Înfășurați chiflele în folie și puneți-le în cuptorul preîncălzit.
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute, până când brânza s-a topit.