Sandvișuri calde cu șuncă și brânză

Sandvișuri calde cu șuncă și brânză
Sandvișurile fierbinți cu șuncă și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 305 calorii. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de muștar de hrean, brânză elvețiană, chifle de hamburger și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 20 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Ham și brânză hash caserola maro.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F (120 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați untul, muștarul, ceapa, semințele de Mac și semințele de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MacSemințe De Mac
Semințe De MărarSemințe De Mărar
MuștarMuștar
UntUnt
CeapăCeapă
3
Întindeți interiorul chiflelor cu acest amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
RolaRola
4
Așezați o felie de brânză și o felie de șuncă în fiecare chiflă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
RolaRola
șuncășuncă
5
Înfășurați chiflele în folie și puneți-le în cuptorul preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
6
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute, până când brânza s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista