Această rețetă servește 40 și costă 9 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 23 calorii. Un amestec de tunan în apă, Velveeta circulara, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tonul Se Topește, Tonul Se Topește, și Tonul Se Topește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția rulourilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Umpleți rulourile cu amestec de ton. Înfășurați fiecare rolă în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Mandarine, Fiecare
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când se încălzește.
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.