Sandvișul cu friptură pane Comiskey

Sandvișul cu friptură pane Comiskey
Sandvișul cu friptură pane Comiskey necesită aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 5,37 USD per porție. O porție conține 1214 calorii, 68 g de proteine și 60 g de grăsimi. Funcționează bine ca fel principal scump pentru ziua îndrăgostiților. Mergeți la magazin și cumpărați migdale, mușchi de vârf, sare și piper cușer și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este pe placul a 5 bucătari și bucătari. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 95%. Acest scor este excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sandwich cu stridii pane, Sandviș special cu pui pane de țară și Sandviș cu friptură la grătar cu sos de friptură Bobby Flay.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Pentru friptură: Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F. Umpleți o tigaie mare din fontă cu 1 1/2 inci de ulei și încălziți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gorgonzola Dolce, La Temperatura CamereiGorgonzola Dolce, La Temperatura Camerei
1/4 Parmezan Ras1/4 Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
La 8 Ardei SerranoLa 8 Ardei Serrano
4 Până La 8 Ardei Serrano, Feliați (în Funcție De Nivelul De Căldură Dorit)4 Până La 8 Ardei Serrano, Feliați (în Funcție De Nivelul De Căldură Dorit)
3
Se presară fâșiile de friptură cu sare și piper. Într-un vas puțin adânc, adăugați făina. Într-un alt bol puțin adânc, bate ușor ouăle. Într-un alt bol puțin adânc, adăugați pesmetul. Ungeți ușor pe ambele părți ale fripturii în făină, apoi în ou și apoi în pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 Ardei Serrano, Feliați (în Funcție De Nivelul De Căldură Dorit)La 8 Ardei Serrano, Feliați (în Funcție De Nivelul De Căldură Dorit)
Rulouri Focaccia Cu RoșiiRulouri Focaccia Cu Roșii
4 Rulouri Focaccia Cu Roșii De 6 Inci, împărțite și Prăjite (sau Pâinea Ta Focaccia Preferată)4 Rulouri Focaccia Cu Roșii De 6 Inci, împărțite și Prăjite (sau Pâinea Ta Focaccia Preferată)
Rulouri De Focaccia Cu Roșii De 6 Inci, împărțite și Prăjite (sau Pâinea Ta Focaccia Preferată)Rulouri De Focaccia Cu Roșii De 6 Inci, împărțite și Prăjite (sau Pâinea Ta Focaccia Preferată)
(sau Paine Focaccia)(sau Paine Focaccia)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Kilograme Mușchi De Vârf, Tăiat împotriva Bobului Pe Bias în Opt Fâșii Sau Degete De 1/8 Inch1 1/2 Kilograme Mușchi De Vârf, Tăiat împotriva Bobului Pe Bias în Opt Fâșii Sau Degete De 1/8 Inch
4
Fripturile se prăjesc la tigaie, oricâte pot încăpea o dată, până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mușchiu De Sus, Tăiat împotriva Bobului în Opt Fâșii Sau Degete De 1/8 InchMușchiu De Sus, Tăiat împotriva Bobului în Opt Fâșii Sau Degete De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Scoateți fripturile din ulei și pe o foaie de copt tapetată cu un grătar sau prosoape de hârtie. Asezonați fripturile prăjite cu sare și păstrați-le calde la cuptor în timp ce gătiți restul, dacă este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1
Se amestecă migdalele, parmezanul, uleiul, boia de ardei gras, usturoiul și ceașota într-un robot de bucătărie și se amestecă până la omogenizare, aproximativ 15 secunde. Se condimentează, apoi se pune într-o cratiță mică și se fierbe timp de 5 minute pentru a elimina mușcătura de usturoi crud și a intensifica aromele. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
(23)(23)
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Pentru prepararea sandvișului: ungeți o parte din gorgonzola pe jumătatea inferioară a pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
3
Pune friptura pane fierbinte pe branza, apoi sosul de ardei rosu prajit si apoi giardiniera. Repetați cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
4
Tăiați în jumătate și serviți cu un plus de sos de ardei roșu pentru înăbușire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
5
Combinați 2 căni de apă și sarea într-un bol de sticlă sau nereactiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Se amestecă până se dizolvă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
7
Adăugați morcovii, conopida, serranos, usturoiul, țelina și ardeiul gras în apa cu sare și amestecați pentru a se combina. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
Paste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
8
Ziua 2, scurgeți și clătiți legumele. Într-un castron curat, amestecați uleiul cu oregano și ardeiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Adăugați legumele și amestecați pentru a o combina. Se lasă la marinat peste noapte. Giardiniera se va îmbunătăți doar cu timpul. După cel mult 2 zile în bol, puteți pune în borcane de zidă ermetice și puteți păstra la frigider pentru cel puțin 2 până la 3 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Ingrediente

36Nuci de orice fel (tocate)migdale afumatemigdale afumate3red bell peppers, fire roasted, from a jarred bell peppers, fire roasted, from a jar1(poate fi sau trece)cârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș3246 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriPesmet în stil ItalianPesmet în stil Italian4486 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriChorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei de Canola, pentru prăjitUlei de Canola, pentru prăjit128Nuci de orice fel (tocate)morcovi tăiați cubulețemorcovi tăiați cubulețe100Nuci de orice fel (tocate)flori mici de conopidăflori mici de conopidă1pedunculțelină, cubulețe micițelină, cubulețe mici4crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)125Nuci de orice fel (tocate)făină universalăfăină universală1ulei de măsline extravirgin, 2 întoarceri de tigaie plus câteva pentru stropireusturoi, zdrobitusturoi, zdrobit2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat113Nuci de orice fel (tocate)gorgonzola dolce, at room temperaturegorgonzola dolce, at room temperature4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat2(iarnă)ulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)oregano uscatoregano uscat0(poate fi sau trece)Salata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru toppingSalata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru topping0parmezan rasparmezan ras1miciardei gras roșu, tăiat cubulețe miciardei gras roșu, tăiat cubulețe mici4to 8 serrano peppers, sliced (depending on heat level desired)to 8 serrano peppers, sliced (depending on heat level desired)1ceapă eșalotă, tocatceapă eșalotă, tocat73Nuci de orice fel (tocate)sare de masăsare de masă46-inch tomato focaccia rolls, split and toasted (or your favorite focaccia bread)6-inch tomato focaccia rolls, split and toasted (or your favorite focaccia bread)680Nuci de orice fel (tocate)top sirloin, cut against the grain on the bias into eight 1/8-inch strips or fingerstop sirloin, cut against the grain on the bias into eight 1/8-inch strips or fingers

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bodegas Naveran Dama Cava. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Bodegas Naveran Dama Cava
Bodegas Naveran Dama Cava
Unul dintre puținele Cavas vintage făcute în Spania. Dama este plină de corp, dar strălucitoare și crocantă. Moșia Naverán produce Cave de înaltă calitate din 1901. Toate Cavele făcute aici sunt din podgorii deținute și controlate de moșie. Dama este fermentată în sticlă (a la méthode champenoise) și învechită în drojdie timp de 24 de luni. Caves Navera´n este un producător de cava premium care folosește struguri cultivați în proprietate. Navera´n Dama este o capodopera Cava, o combinație de Chardonnay, care conferă vinului corp și volum, și Parellada, care conferă un caracter picant, strălucitor, care trece prin rotunjimea untoasă a Chardonnay-ului. Iubitorii de șampanie se vor bucura de acest „fizz fermier” mediteranean cu stridii, ton crud și sushi. Aciditatea sa proaspata complimenteaza si deserturile cu fructe, in special piersicile si portocalele feliate.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate68
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista