Sandviș pentru grătar Carolina
Carolina BBQ Sandwich necesită aproximativ 3 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 494 calorii, 52G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru 2,65 USD pe porție, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de morcovi cu zaruri medii, sos fierbinte, salată de varză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Cotlet de porc la grătar cu sos Carolina BBQ, Carolina BBQ, și Sos de grătar Carolina.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Presărați fundul Boston cu condimentul Cajun, 1 lingură sare și 1 linguriță piper și puneți într-o tigaie adâncă.
Adăugați legumele tăiate cubulețe și frunzele de dafin, apoi acoperiți cu bulion de pui. Înfășurați cu folie de plastic și acoperiți bine cu folie. Prăjiți până se înmoaie, 2 până la 2 1/2 ore.
Scoateți carnea de porc din stoc și lăsați-o să se răcească.
Scoateți grăsimea din stoc și măsurați 1 cană din stoc și amestecul de legume fierte.
Se lasă să se răcească ușor, apoi se pune într-un blender.
Adăugați muștarul, sosul fierbinte, balsamicul alb, zahărul brun, chimenul, boiaua și puțină sare și piper și piure până se omogenizează. Gustați sosul și adăugați mai multă sare și piper, dacă este necesar.
Tăiați carnea de porc cu două furci. Într-o cratiță la foc mediu-mic, adăugați carnea de porc trasă și aruncați cu sosul pentru a acoperi, amestecând peste tot. Cald, amestecând, până la cald, aproximativ 15 minute.
Pentru a asambla sandvișurile: stivuiți chiflele de brioșă de jos cu niște carne de porc sosată și acoperiți cu salata de varză urmată de blaturile de chifle.