Sandviș Italian Cu Chiftele

Sandviș Italian Cu Chiftele
Sandvișul italian cu chiftele ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 356 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați sos de paste, pâini submarine, pesmet cu condimente italiene și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Chiftele Sub Sandwich, Sandviș Cu Chiftele, și Sandviș Cu Chiftele pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați o bucată ovală din partea de sus a fiecărei pâini. Rezervați piese ovale pentru o altă utilizare.
2
Combinați carnea și următoarele 5 ingrediente. Formați în bile de 36 (1 inch). Gatiti chiftelele intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu 8-10 minute sau pana se rumenesc pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se ia de pe foc și se usucă.
4
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Întoarceți chiftelele în tigaie; adăugați sos de paste. Gatiti la foc mediu-mic 10 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
ChifteleChiftele
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Așezați pâini pe o foaie de copt; acoperiți fiecare cu 6 chiftele. Puneți sosul uniform peste chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Se presară uniform cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
8
Coaceți la 400 timp de 5 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista