Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișul cubanez cu murături de casă. Această rețetă face 10 porții cu 957 calorii, 52G de proteine, și 61G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.75 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de maioneză, miere de trifoi, usturoi prăjit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Sandwich cubanez cu muraturi de dovlecei, Sandwich cu brânză Pimento cu murături de casă, și Panini cubanezi cu murături rapide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Carne de porc: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. condimentați carnea de porc cu sare, piper și chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Încălziți câteva linguri de ulei într-un cuptor olandez mare până când începe să strălucească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Adăugați carnea de porc și gătiți până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Adăugați stocul, sucurile, oțetul, usturoiul, ceapa, frunzele de dafin și oregano, aduceți la foc mic, acoperiți și transferați la cuptor. Se fierbe până se înmoaie furculița (între 180 și 190 de grade F), aproximativ 1 1/2 oră până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Scoateți din cuptor, transferați carnea de porc într-un platou și lăsați să se odihnească 15 minute înainte de feliere sau mărunțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Se strecoară lichidul de fiert într-o tigaie medie, se aduce la fierbere și se lasă ușor redus, adăugând miere și sare și piper, dacă este necesar. Aruncați o parte din lichidul de fiert cu carnea de porc mărunțită pentru a se umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Carne De Porc Trasă
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Puneți castravetele feliate într-un castron mediu (care are un capac montat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Combinați 1 cană de apă, oțetul, mărarul, zahărul, usturoiul, sarea, mărarul, muștarul și semințele de coriandru într-o cratiță mică la foc mare și dați la fiert. Gatiti pana cand zaharul si sarea sunt dizolvate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Crengute De Marar Proaspat Culese
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Scoateți de pe foc și gustați pentru tartness, adăugați mai mult zahăr dacă este prea acru și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
4
Se toarnă lichidul răcit peste castraveți, se acoperă și se dă la frigider cel puțin 4 ore și până la 48 de ore, amestecând amestecul cel puțin o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
1
Bateți împreună maioneza, muștarul și usturoiul și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați timp de cel puțin 30 de minute înainte de utilizare pentru a permite aromelor să se contopească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1
Întindeți ambele părți tăiate ale pâinii cu o lingură de aioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Aioli
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
2
Adăugați carnea de porc, câteva felii de șuncă și un strat generos de murături. Se acoperă cu câteva felii de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Mustar Preparat, Optional
3
Apăsați sandvișurile într-un grătar Panini fierbinte până când afară este prăjită și brânza este topită.