Sandviș cu carne de porc trasă

Sandviș cu carne de porc trasă
Sandvișul cu carne de porc trasă ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde setul de rețete pentru felurile principale. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 58 g de proteine , 37 g de grăsimi și un total de 1006 calorii . Pentru 3,41 USD per porție , această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă are 8 porții. 13 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită muștar integral, varză creață, boia de ardei și pătrunjel cu frunze plate. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare până la farfurie, durează aproximativ 6 ore și 50 de minute . Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor generos de 91% . Acest scor este spectaculos. Încearcă sandvișul cu carne de porc trasă cu sos BBQ de mango , carne de porc trasă Dr Pepper și carne de porc trasă la grătar în stil Carolina de Nord pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmărește cum se prepară această rețetă.
2
Așezați carnea de porc, cu grăsimea în sus, într-o tavă de copt prevăzută cu un grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Mov, Feliată Mărunt1/2 Varză Mov, Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Puneți sarea, piperul, zahărul brun, boiaua de ardei, frunzele de cimbru, usturoiul, oțetul și cayenne-ul într-un robot de bucătărie și pulsați până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Creață Feliată MăruntVarză Creață Feliată Mărunt
2-3 Crenguțe De Cimbru, Doar Frunzele2-3 Crenguțe De Cimbru, Doar Frunzele
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Adăugați ulei de măsline extravirgin până obțineți o pastă fină. Frecați carnea de porc, asigurându-vă că ajungeți în colțuri, astfel încât sarea să poată pătrunde în carne și să extragă umezeala - acest lucru va ajuta la formarea unei cruste la exterior după fierbere. Acoperiți carnea de porc cu folie alimentară și marinați-o în frigider timp de cel puțin 3 ore sau până la noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Lăsați carnea să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de a o găti. Preîncălziți cuptorul la 160 de grade Celsius.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Coaceți carnea de porc timp de 3 ore și jumătate, fără capac, până când exteriorul devine crocant (ar trebui să arate ca mahonul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Lăsați carnea să se odihnească pe un tocător timp de 10 minute înainte de a o felia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
În timp ce se gătește carnea de porc, pregătiți salata de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
9
Combinați muștarul, maioneza, smântâna, sucul de lămâie, oțetul și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
10
Amestecă bine și adaugă varza creață tăiată mărunt, varza mov, ceapa verde și morcovii. Condimentează cu sare și piper, după gust, acoperă cu folie alimentară și lasă deoparte la frigider până când ești gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
5 Biscuiti Sarati, Maruntiti5 Biscuiti Sarati, Maruntiti
Varză SavuroasăVarză Savuroasă
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
11
Pentru servire, tăiați chiflele brioche în jumătate și adăugați felii de carne de porc deasupra. Adăugați deasupra o lingură mare de salată de varză și așezați jumătatea superioară a chiflei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brioche BunBrioche Bun
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Decorați cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc

Ingrediente

DificultateExpert
Gata În6 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate52
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista