Salzburger Nockerl

Salzburger Nockerl
Nevoie de o garnitură vegetariană? Salzburger Nockerl ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 67 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 251 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de albușuri de ou, zahăr granulat, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salzburger Nockerl Cu Sos De Zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se toarnă smântână într-o farfurie de plăcintă de 9 inci sau un vas de gratin superficial și se pune sosul de lingonberry în smântână în păpuși (va fi rar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
CremăCremă
SosSos
3
Puneți albușurile și sarea într-un castron, apoi puneți vasul într-un castron mai mare cu apă fierbinte și amestecați albușurile pentru a se încălzi la temperatura camerei, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Scoateți din apă fierbinte. Bateți albii cu un mixer electric la viteză mare până când formează doar vârfuri moi, apoi bateți în zahăr granulat, câte 1 lingură, bătând până când albii formează doar vârfuri rigide, lucioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
5
Presărați făina peste bezea și pliați ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Bateți gălbenușurile de ou și vanilia într-un castron mic, apoi pliați în albușuri ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Puneți bucăți mari de bezea pe amestecul de cremă și coaceți până se rumenesc și setați, 13 până la 15 minute. Dacă preferați un souffl mai puțin cremos, coaceți încă 5 minute. Se pudrează ușor cu zahăr de cofetărie și se răcește cu 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista