Salzburger Nockerl
Nevoie de o garnitură vegetariană? Salzburger Nockerl ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 67 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 251 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de albușuri de ou, zahăr granulat, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salzburger Nockerl Cu Sos De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Se toarnă smântână într-o farfurie de plăcintă de 9 inci sau un vas de gratin superficial și se pune sosul de lingonberry în smântână în păpuși (va fi rar).
Puneți albușurile și sarea într-un castron, apoi puneți vasul într-un castron mai mare cu apă fierbinte și amestecați albușurile pentru a se încălzi la temperatura camerei, 1 până la 2 minute.
Scoateți din apă fierbinte. Bateți albii cu un mixer electric la viteză mare până când formează doar vârfuri moi, apoi bateți în zahăr granulat, câte 1 lingură, bătând până când albii formează doar vârfuri rigide, lucioase.
Presărați făina peste bezea și pliați ușor, dar bine.
Bateți gălbenușurile de ou și vanilia într-un castron mic, apoi pliați în albușuri ușor, dar bine.
Puneți bucăți mari de bezea pe amestecul de cremă și coaceți până se rumenesc și setați, 13 până la 15 minute. Dacă preferați un souffl mai puțin cremos, coaceți încă 5 minute. Se pudrează ușor cu zahăr de cofetărie și se răcește cu 5 minute înainte de servire.