Salsa Verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Salsa Verde. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă 67 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 33 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, căței de usturoi, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole, Enchiladas de pui Salsa Verde ușurat cu Salsa de avocado de ananas, și Salsa Verde De Bază (Salsa Tomatillo Mexicană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți ardeii poblano 5 minute pe fiecare parte sau până se înnegrește.
Așezați într-o pungă mică de hârtie; sigiliu.
Lăsați să stea 10 minute; curățați și tocați. Aduceți bulionul de pui și tomatillos la fiert într-o cratiță la foc mediu. Acoperiți și fierbeți 8 minute.
Se ia de pe foc; se lasă să stea 20 de minute.
Se toarnă într-un blender.
Adăugați suc de lămâie și căței de usturoi; procesați până se omogenizează.
Se toarnă într-un castron; se amestecă poblanos, ceapă, coriandru, sare kosher și chile serrano tocat. Chill.