Salsa Tomatillo

Ai nevoie de un aperitiv fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetarian și vegan? Salsa Tomatillo ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Pentru 18 cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 12 calorii, 0 g de proteine și 0 g de grăsimi. Această rețetă servește 40. Această rețetă este plăcută de 11 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii mâncărurilor mexicane. Un amestec de tomate, oțet distilat, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 27%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt 10 Top Tomatillo s și Salsa Roasted Tomatillo și Olive Verzi, Basic Salsa Verde (Salsa Mexican Tomatillo) și Easy Salsa Verde (Salsa Tomatillo) pentru conservare.
Instrucțiuni
Sterilizați patru borcane și capace de conserve de 8 uncii (consultați clauza de declinare a răspunderii).
Puneți jumătățile de poblano cu pielea în sus pe o tigaie tapetată cu folie cu ceapa și usturoiul. Prăjiți până când poblano este carbonizat și ceapa și usturoiul se rumenesc, aproximativ 8 minute. Răciți puțin poblano, apoi curățați-l de coajă.
Pulsați tomatele într-un robot de bucătărie în loturi până se toacă grosier, apoi transferați într-un castron.
Adăugați poblano, ceapa și usturoiul în procesor și pulsați până se toacă grosier (nu preaprocesați).
Transferați într-o cratiță mare și largă.
Adăugați chimenul, sucul de lămâie, oțetul, zahărul și 1 lingură sare. Aduceți la fierbere la foc mare și gătiți, amestecând din când în când, până se reduce ușor, 3 până la 4 minute.
Adăugați tomatillo și jalapenos în tigaie, acoperiți și lăsați să fiarbă. Gatiti pana se incalzeste, inca 3-4 minute.
Umpleți borcanele cu amestecul de tomatillo, lăsând un spațiu de 3/4 inch, apoi sigilați și procesați. După deschidere, acoperiți salsa cu coriandru, dacă doriți.
Fotografie de Charles Masters
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Weinert Cavas de Weinert. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Weinert Cavas de Weinert]()
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.