Salsa Tomatillo

Salsa Tomatillo
Ai nevoie de un aperitiv fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetarian și vegan? Salsa Tomatillo ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Pentru 18 cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 12 calorii, 0 g de proteine și 0 g de grăsimi. Această rețetă servește 40. Această rețetă este plăcută de 11 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii mâncărurilor mexicane. Un amestec de tomate, oțet distilat, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 27%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt 10 Top Tomatillo s și Salsa Roasted Tomatillo și Olive Verzi, Basic Salsa Verde (Salsa Mexican Tomatillo) și Easy Salsa Verde (Salsa Tomatillo) pentru conservare.

Instrucțiuni

1
Sterilizați patru borcane și capace de conserve de 8 uncii (consultați clauza de declinare a răspunderii).
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
2
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
3
Puneți jumătățile de poblano cu pielea în sus pe o tigaie tapetată cu folie cu ceapa și usturoiul. Prăjiți până când poblano este carbonizat și ceapa și usturoiul se rumenesc, aproximativ 8 minute. Răciți puțin poblano, apoi curățați-l de coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican De PorcChorizo Mexican De Porc
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Pulsați tomatele într-un robot de bucătărie în loturi până se toacă grosier, apoi transferați într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați poblano, ceapa și usturoiul în procesor și pulsați până se toacă grosier (nu preaprocesați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican De PorcChorizo Mexican De Porc
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Transferați într-o cratiță mare și largă.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Adăugați chimenul, sucul de lămâie, oțetul, zahărul și 1 lingură sare. Aduceți la fierbere la foc mare și gătiți, amestecând din când în când, până se reduce ușor, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Adăugați tomatillo și jalapenos în tigaie, acoperiți și lăsați să fiarbă. Gatiti pana se incalzeste, inca 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Umpleți borcanele cu amestecul de tomatillo, lăsând un spațiu de 3/4 inch, apoi sigilați și procesați. După deschidere, acoperiți salsa cu coriandru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Dientes De AjoDientes De Ajo
10
Fotografie de Charles Masters

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Weinert Cavas de Weinert. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții40
Scor De Sănătate1
Revista