Salsa Mojo Caldă
Cald Mojo Salsa ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 32 de porții cu 7 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de portocale, piper, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Burritos de pui la grătar cu sos Mojo și salsa Pico De Gallo, Muschi de porc la gratar cu cartofi Ridati, Mojo Verde si Mojo Pic 8, și Mojo pic sos roșu picant pentru cartofi Mojo.
Instrucțiuni
Combinați uleiul și annatto (dacă doriți) într-o cratiță; gatiti la foc mic 5 minute.
Se ia de pe foc; se lasă să stea 10 minute. Se strecoară printr-o sită peste un castron; aruncați semințele.
Încălziți 1 1/2 linguriță amestec de ulei în tigaie; aruncați amestecul de ulei rămas.
Adăugați usturoi; saut 3 minute.
Adăugați sucuri; aduceți la foc mic. Se amestecă roșiile și ingredientele rămase și se ia de pe foc.
Se servește cald peste pește sau pui la grătar.
Notă: Salsa poate fi făcută cu până la două zile înainte; acoperiți și răciți. Reîncălziți la cuptorul cu microunde sau într-o cratiță la foc mediu. Dacă alegeți să nu utilizați annatto, utilizați doar 1 1/2 lingurițe de ulei.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.