Salsa mediteraneeană plină de gust

Salsa mediteraneeană plină de gust
Ai nevoie de un aperitiv fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și 30 de aperitive întregi ? Salsa mediteraneeană zestă ar putea fi o rețetă super de încercat. Această rețetă servește 12. Pentru 41 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 2 g de grăsimi și un total de 40 de calorii . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și cumpărați pudră de chili, ulei vegetal, frunze de coriandru și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 49% , care este solid. Rețete similare sunt Pui prăjit zestor cu cartofi mediteraneeni , Salsa zestă și Cum se poate: Salsa zestă {} .

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron mare. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Verde Sau Rosu Dulce Tocat MaruntArdei Verde Sau Rosu Dulce Tocat Marunt

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Roséul Gosset Celebris Extra Brut cu nota de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 215 de dolari pe sticlă.
Gosset Celebris Extra Brut Rose
Gosset Celebris Extra Brut Rose
Acest cuvee este conceput pentru a atrage cele mai exigente palate și, în general, oricui caută o notă de romantism la aperitiv. Prospețimea sa, cu note de fructe roșii (căpșuni, zmeură și coacăze roșii), oferă o senzație fină, confortabilă, care persistă cu note de grapefruit roz. Această șampanie poate fi servită ca acompaniament la mâncăruri alese cu grijă, cum ar fi somonul, un gazpacho cu căpșuni și roșii. cu busuioc, sau panfriedscampi.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Revista