Salsa Fresca
Nevoie de un fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre? Salsa Fresca ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 14 calorii. Această rețetă servește 9. Un amestec de sare și piper, coriandru, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Salsa Fresca / Salsa Mexicana (Pico De Gallo), Salsa Fresca, și Salsa Fresca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și miezați roșiile și tăiați-le în zaruri de aproximativ 1/4 inci; puneți roșiile cu sucurile lor într-un bol. Clătiți și tulpinați jalapeo; scuturați semințele și tăiați venele. Se toacă fin chili-ul.
Adăugați-l în castron, împreună cu ceapa, cilantro și 3 linguri de suc de lămâie. Se amestecă ușor pentru a se amesteca și se adaugă mai mult suc de lămâie și sare și piper după gust.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR]()
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Acest amestec "1787" Pinot Noir / Gamay este partea contrară a amestecului nostru "459". Singura diferență dintre cele două vinuri (ambele făcute cu același fruct exact) este vasele folosite pentru a le produce. "1787" a fost fermentat și îmbătrânit în butoaie neutre de stejar. Diferența de gust și miros este incredibilă și trebuie doar să le gustați unul lângă altul pentru a vedea singur. În anul 1787, s-a ordonat eliminarea tuturor soiurilor de struguri roșii din Valea Moselului și înlocuirea lor cu viță de vie Riesling. De-a lungul timpului, această lege s-a risipit și soiurile roșii au fost plantate încet din nou în regiune.