Rețeta salsa de vară a lui Susan ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 1 oră și 45 de minute. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 71 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pepene galben, ghimbir, coajă de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlet de porc frecat cu condimente cu Salsa de vară, Salsa de ceapă dulce" Elmer " de vară, și Plăcintă cu gheață cu lămâie a lui Susan pentru rețete similare.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.