Salsa de Tomatilla [salsa Verde Cruda]

Salsa de Tomatilla [salsa Verde Cruda]
Tomatilla Salsa [salsa Verde Cruda] ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Acest hor d ' oeuvre are 144 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 1 și costă $2.06 pe portie. 387 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 minute. Dacă aveți la îndemână ienibahar, căței de usturoi, jalapenos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este super. Încercați Rețetă Salsa Verde Cruda, Salsa Tomatilla Prăjită, și Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir a fost produs și îmbuteliat de vinăria Folk Machine și de vinificatorul Kenny likitprakong.
DificultateUșor
Gata În4 m.
Porții1
Scor De Sănătate81
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista