Salsa de roșii gătită dulce și ușoară
Rețeta Salsa de roșii gătită dulce și ușoară poate fi făcută în aproximativ 3 ore și 15 minute. Această rețetă servește 4. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 90 de calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați oțet, ceapă, ardei iute și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 50 de mâncăruri și bucătari. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 81%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salsa Ușoară De Roșii, Salsa Ușoară De Roșii, și Salsa Simplă De Roșii Fierte.
Instrucțiuni
Combinați roșiile, ceapa, ardeii iute verzi, oțetul, zahărul brun, usturoiul praf, chimenul, oregano, coriandrul, sarea și sosul fierbinte într-un cuptor olandez sau o oală mare la foc mediu-mic. Fierbeți, amestecând ocazional, până când salsa atinge consistența preferată, aproximativ 3 ore. A se păstra la frigider până la utilizare.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și spumant rosul. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Piper-Heidsieck brut Cuvee cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Piper-Heidsieck Brut Cuvee]()
Piper-Heidsieck Brut Cuvee
Piper-Heidsieck Cuv aproximativ Brut este un clasic, structurat, plin de corp și plin de șampanie cu fructe. Amestecul este compus dintr-o majoritate de Pinots Noirs, care încorporează mai mult de 100 crus din întreaga Regiune Champagne și Pinots Meuniers din regiunea Grande et Petite Montagne de Reims.Pe gust: un vin structurat, plin de corp și franc. O textură suculentă, cărnoasă de pere și struguri aurii. Finisajul se îngustează la arome de citrice și grapefruit. Un vin cu fructe grozave, o senzație bună de gură și un echilibru armonios.