Salsa de rodie și Queso Fresco
Rodie și Queso Fresco Salsa ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 81 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 6 și costă 69 de cenți pe porție. 80 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână semințe din 1 rodie, ulei de măsline, nuci de pin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Salsa de rodie și Queso Fresco, Blinele de porumb cu Salsan de ierburi și brânză proaspătă: Arepitas cu Chimichurri și Queso Fresco, și Frescă Queso Arsă Și Panela Queso Cu Mojo De Coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 prăjiți nucile de pin într-o tigaie uscată la foc mediupână la auriu, 4 minute.
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci.
2 într-un castron mic, amestecați semințele de rodie, busuiocul,queso fresco și nucile de pin răcite.
Stropiți cuulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Retipărit cu permisiunea mexicanului Made Easy: Everyday Ingredients, aromă extraordinară de Marcela Valladolid, 8011 Clarkson Potter o divizie a Random House, Inc.MARCELA VALLADOLID este gazda Discovery Travel And Living ' s Relatos con Sabor (povești cu aromă), care se difuzează în fiecare țară din America Latină și pe Discovery Familia din Statele Unite. Crescută în Tijuana, Mexic, a urmat Institutul Culinar din Los Angeles și mai târziu școala de gătit Ritz-Escoffier din Paris. Fostă redactor/tester de rețete la Bon App revista Apprentice: Martha Stewart, a devenit cunoscută pe scară largă după ce a apărut ca concurentă la The Apprentice: Martha Stewart. Ea și fiul ei împart timpul între Tijuana și San Diego.