Salsa de porumb și fasole neagră cu brânză Feta este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 241 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, oțet de cidru, porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salsa de fasole neagră și porumb, Salsa De Porumb Cu Fasole Neagră, și Salsa de fasole neagră și porumb (cu conținut scăzut de grăsimi) pentru rețete similare.
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dragonette beciurile Sta. Rita Hills Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.