Salsa de porumb și Avocado
Porumb și Avocado Salsa ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 319 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ardei gras, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 318 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Încercați Salsa De Porumb Avocado, Avocado-Salsa De Porumb, și Avocado-Salsa De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați porumbul într-o oală mare cu suficientă apă pentru a acoperi și aduceți la fierbere. Gatiti pana cand boabele sunt fragede, dar crocante, aproximativ 5 minute.
Se scurge și se răcește în apă rece. Folosiți un cuțit pentru a răzui miezurile de pe știuleți.
Așezați sâmburii într-un castron mediu. Se amestecă avocado, ceapă roșie, ardei gras și usturoi.
Adăugați chimen, fulgi de ardei roșu și oregano.
Se amestecă în oțet, ulei de măsline și suc de lămâie. Se condimentează cu sare și piper.