Salsa de porumb și Avocado

Salsa de porumb și Avocado
Porumb și Avocado Salsa ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 319 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ardei gras, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 318 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Încercați Salsa De Porumb Avocado, Avocado-Salsa De Porumb, și Avocado-Salsa De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați porumbul într-o oală mare cu suficientă apă pentru a acoperi și aduceți la fierbere. Gatiti pana cand boabele sunt fragede, dar crocante, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge și se răcește în apă rece. Folosiți un cuțit pentru a răzui miezurile de pe știuleți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Așezați sâmburii într-un castron mediu. Se amestecă avocado, ceapă roșie, ardei gras și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Ceapă RoșieCeapă Roșie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați chimen, fulgi de ardei roșu și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
ChimenChimen
5
Se amestecă în oțet, ulei de măsline și suc de lămâie. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pinot Noir Organic Stoltz. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un Pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine ani de îmbătrânire, fie să fie băut pe loc.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista