Salsa De Porumb La Grătar
Salsa de porumb la grătar ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 59 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 39 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 30. Dacă aveți la îndemână oțet de cidru, ceapă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Halibut la grătar învelit în coji de porumb cu Salsa de porumb carbonizată, Salsa de porumb și fasole la grătar cu chipsuri de porumb coapte, și Halibut la grătar condimentat cu Chili cu Salsa cochetă la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți un ceainic de supă cu două treimi cu apă; aduceți la fierbere.
Adăugați porumb. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 5 minute sau până când este crocant.
Îndepărtați porumbul; se răcește ușor.
Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, acoperiți ușor grătarul. Gratiți porumbul, dovleceii, ardeiul roșu și ceapa, acoperite, la foc mediu timp de 8-10 minute sau până se rumenesc ușor, întorcându-se ocazional.
Tăiați porumbul din știuleți; tăiați dovleceii, ardeiul roșu și ceapa în bucăți de mușcătură.
Așezați legumele într-un castron mare; adăugați roșii.
Într-un castron mic, bateți ingredientele pentru vinaigretă.
Se toarnă peste legume; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați până la răcire.
Se servește cu o lingură cu fante.