Salsa de porumb, Avocado și fasole neagră necesită în jur 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 156 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ardei jalape, fasole, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Salsa de Avocado cu fasole neagră cu porumb, Chili de fasole neagră și porumb cu Salsa de Avocado, și Prăjituri de fasole neagră cu Avocado-Salsa de porumb.
Instrucțiuni
1
Amestecați ușor toate ingredientele într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Cuvaison Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.