Rețeta salsa de pepene galben ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 10 minute. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 39 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Un amestec de coriandru, ceapă, serrano chile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Mojito Melon Salsa, Salsa De Pepene Galben De Vară, și Mojito Melon Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă toate ingredientele împreună într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Faceți înainte: până la 1 zi, acoperită și răcită.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 58 de dolari pe sticlă.