Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Salsa de fructe ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 51 de cenți pe porție. O porție conține 158 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați pepene galben, piper măcinat, chipsuri de tortilla și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Cupa de fructe Salsa (salsan de fructe în cupe individuale), Salsa De Fructe, și Salsa De Fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună primele 10 ingrediente într-un castron; acoperiți și răciți 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se servește cu chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Cuvaison Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.