Salsa De Foc

Salsa De Foc
Rețeta salsa de foc ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 235 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $1.11 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 3. Mergeți la magazin și ridicați sos adobo, căței de usturoi, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Salsa Roșie Aprinsă, Salsa De Fructe De Foc, și Salsa de piersici înflăcărate din borcane mici, arome mari pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Călește ceapa și usturoiul în ulei fierbinte într-o cratiță mare la foc mediu-mare 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați roșiile și următoarele 3 ingrediente. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gatiti, acoperit, 10 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
3
Procesați 1 cană de amestec de roșii în blender până se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale; reveniți la cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se amestecă porumbul și sarea; gatiti 3 minute sau pana se incalzeste bine. Se amestecă coriandru și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
PorumbPorumb
SareSare
5
Se servește cu chipsuri de porumb albastru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb AlbastruChipsuri De Porumb Albastru
6
Notă: aroma condimentelor crește atunci când este răcită peste noapte.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate18
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista