Salsa De Căpșuni
Salsa de căpșuni necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 69 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și vegană servește 15 și costă 52 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Mergeți la magazin și ridicați piper, jeleu de piper, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Salsa De Căpșuni, Salsa De Căpșuni, și Salsa De Căpșuni.
Instrucțiuni
Bateți împreună jeleu de ardei roșu, arpagic, coriandru, coajă de tei, suc proaspăt de lămâie și ardei roșu zdrobit uscat într-un castron mediu. Se amestecă căpșunile și merisoarele uscate îndulcite; acoperiți și răciți 1 oră. Se amestecă avocado tăiat cubulețe chiar înainte de servire.
Se servește cu carne la grătar sau la tigaie, carne de pasăre sau fructe de mare.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 58 de dolari.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Vintage - ul din 2016 al Emerald Ridge Pinot este deosebit de concentrat și plin de viață, prezentând frumos rădăcinile sale din Valea Verde. Aromele strălucitoare de cireșe, cutie de trabucuri și plăcintă cu rubarbă conduc calea, urmate de mirosuri mai întunecate de afine, mure și floare de zmeură după timp în pahar. Notele savuroase de cimbru, cardamom și cuișoare oferă un strat suplimentar de complexitate. Gura este plină de fructe dulci de cireșe/fructe de pădure, purtate pe taninuri ferme, oferind vinului acea delicioasă care te face să te întorci pentru mai mult. Placinta de cirese inchisa cu condimente de nucsoara ecou in finisajul energetic. Notele sărate și acidulate ale unui cheddar de capră îmbătrânit scot în evidență fructele dulci din vin, la fel ca o șuncă afumată savuroasă sau bruschetta de ciuperci.