Salsa cu dovlecei cu un indiciu de var ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru $ 7.09 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 794 calorii, 23g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Food.com are 3 fani. Dacă aveți habanero, dovlecei, chimen și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Încercați Indiciu de brioșă de var, Tostada de pui de vară cu dovlecei de porumb și Salsa de Avocado-Lime, și Indiciu de pâine de secară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați roșiile într-o strecurătoare peste un castron pentru a prinde toate sucurile.Ungeți foarte ușor o oală mare de fund, adăugați dovlecei mărunțiți și 1/2 linguriță de sare, sotati pentru a elibera sucuri și a reduce lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați sucul de roșii la dovlecelul redus și gătiți timp de 10 minute sau până când majoritatea lichidului dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3
Adăugați ceapă, toți ardeii și chili, usturoi, roșii, condimente, sare, piper negru, zahăr, suc de lămâie și coajă, oțet și pastă.Se fierbe la foc mediu timp de 30 de minute. Se amestecă busuioc proaspăt sau coriandru.Umpleți în borcane sterile fierbinți cu salsa fierbinte, lăsând spațiu pentru cap de 1/2 inch. Aveți grijă să nu lăsați salsa pe jante. Ștergeți jantele borcanului cu un prosop de hârtie curat și umed. Puneți capacele și înșurubați benzile metalice.Procesați timp de 10 minute într-o baie cu apă fierbinte.Etichetați și depozitați într-un loc întunecat. Utilizați cu 1 an.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Avocado Hass Ușor Piure
1 Kg Tortillas De Maíz
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Dientes De Ajo
Fâșie De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.