Salsa Chile Uscată

Salsa Chile Uscată
Uscat Chile Salsa ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 44 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați ancho chiles, chiles de ardrbol, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Salsa Chile Uscată, Salsa Chile Uscată, și Carne de porc Chile Verde cu Salsa roșie Chile.

Instrucțiuni

1
Prăjiți ardeii iute într-o tigaie medie uscatăcăldură mare, întorcându-se des, până când este parfumat, aproximativ3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se lasă să se răcească ușor, apoi se îndepărteazătulpini și semințe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SemințeSemințe
3
Puneți ardei iute, ceapă,usturoi, sare și 1 1/2 căni de apă într-o tigaie medie. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura șiscufundați până când este foarte moale, 15-20 de minute. Amestec pur de pura intr-un blender pana se omogenizeaza.Se strecoară într-un bol mediu și se amestecă în oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Faceți înainte: Salsa poate fi făcută cu 4 zile înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Cava Mestres Reserva Brut 1312 cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Cava Mestres Reserva Brut 1312
Cava Mestres Reserva Brut 1312
De culoare galben pai pal, cu accente verzi vizibile și bule fine și elegante. O reflectare clară a vintage - ului: finețe delicată cu arome intense de fructe albe, flori și ierburi proaspete tăiate. Pe gust este proaspăt, dezvăluind un mare echilibru de dulceață și aciditate. Plăcut și ușor de băut.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista