Salsa Chile Uscată
Uscat Chile Salsa ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 44 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați ancho chiles, chiles de ardrbol, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Salsa Chile Uscată, Salsa Chile Uscată, și Carne de porc Chile Verde cu Salsa roșie Chile.
Instrucțiuni
Prăjiți ardeii iute într-o tigaie medie uscatăcăldură mare, întorcându-se des, până când este parfumat, aproximativ3 minute.
Se lasă să se răcească ușor, apoi se îndepărteazătulpini și semințe.
Puneți ardei iute, ceapă,usturoi, sare și 1 1/2 căni de apă într-o tigaie medie. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura șiscufundați până când este foarte moale, 15-20 de minute. Amestec pur de pura intr-un blender pana se omogenizeaza.Se strecoară într-un bol mediu și se amestecă în oțet.
Faceți înainte: Salsa poate fi făcută cu 4 zile înainte. Acoperiți și răciți.