Salsa Borracha
Salsa Borracha ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție conține 469 calorii, 9g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,49 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. 23 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare și piper, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 95%. Rețete similare includ Salsa Borracha, Salsa Borracha, și Salsa Borracha (Salsa Beat).
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Gătiti ardeii iute într-o tigaie uscată la foc mare, întorcându-se constant până când sunt ușor prăjite, aproximativ 2 minute.
Scoateți de pe foc și când este suficient de rece pentru a le manipula, tăiați-le în jumătate și îndepărtați semințele. Tăiați-le în bucăți mici și adăugați-le într-un blender.
Adăugați sucul de portocale, tequila, usturoiul și uleiul de măsline în blender. Pureați salsa și adăugați-o în aceeași tigaie sotată folosită pentru a prăji ardeii iute. Gatiti pana se ingroasa usor, aproximativ 5 minute. Condimentează salsa cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Se răcește complet.
Se transferă într-un castron de servire și se acoperă cu brânză Anejo mărunțită.