Salsa Afumată

Salsa Afumată
Salsa fumoasă necesită aproximativ 5 minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 27 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap, întreagă 30 și vegană servește 5 și costă 41 de cenți pe porție. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați până la 2 ardei chipotle în sos adobo, frunze ferm de coriandru, salsa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Salsa Taquera-Smoky Chipotle Avocado Salsa, Salsa De Porumb Fumuriu, și Salsa Prăjită Cu Fum pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Procesați toate ingredientele 10 secunde sau până la netezire.

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Sparkling rossocktiv și Sparkling Wine sunt alegerile mele de top pentru Dip. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Bellissima Sparkling ros xifixt cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Bellissima Trandafir Spumant
Bellissima Trandafir Spumant
Acesta este un elegant, luminos rossimbrox, cu note de căpșuni și grapefruit, și o spumă moale, persistentă. Desfăcută în ultimul moment, Bellissima Sparkling Rossimbrator se împerechează perfect cu somon afumat, crustacee și fructe de mare, cum ar fi tartar de ton, sushi și sashimi.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții5
Scor De Sănătate3
Revista