Salsa Afumată
Salsa fumoasă necesită aproximativ 5 minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 27 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap, întreagă 30 și vegană servește 5 și costă 41 de cenți pe porție. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați până la 2 ardei chipotle în sos adobo, frunze ferm de coriandru, salsa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Salsa Taquera-Smoky Chipotle Avocado Salsa, Salsa De Porumb Fumuriu, și Salsa Prăjită Cu Fum pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați toate ingredientele 10 secunde sau până la netezire.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Sparkling rossocktiv și Sparkling Wine sunt alegerile mele de top pentru Dip. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Bellissima Sparkling ros xifixt cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Bellissima Trandafir Spumant]()
Bellissima Trandafir Spumant
Acesta este un elegant, luminos rossimbrox, cu note de căpșuni și grapefruit, și o spumă moale, persistentă. Desfăcută în ultimul moment, Bellissima Sparkling Rossimbrator se împerechează perfect cu somon afumat, crustacee și fructe de mare, cum ar fi tartar de ton, sushi și sashimi.