Salmon Club Sandwich

Salmon Club Sandwich
Salmon Club Sandwich ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 650 calorii, 35g de proteine, și 53G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,54 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați slănină, busuioc, file de somon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Încercați Sandviș Club De Somon Afumat, Sandviș Club De Somon Afumat, și Sandviș Club De Somon Afumat pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista