Salm de Alcaparras (somon cu sos de capere)

Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Salmincalln con Salsa de Alcaparras (somon cu sos de capere) ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 419 calorii, 34G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.64 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 104 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sare și piper, somon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Salm de Maracuyu (somon cu sos de fructul pasiunii), Salm de Mandarina (somon cu sos de mandarina), și Somon cu sos de creveți (Salmon con Salsa de Camarones).
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare antiaderentă la foc mediu, topiți untul cu uleiul de măsline.
Așezați somonul în tigaie și gătiți, întorcând o dată, până se rumenesc pe ambele părți aproximativ 4 minute pe parte, 8 minute în total.
Transferați somonul pe o farfurie, acoperiți cu folie de aluminiu și dați deoparte.
Adăugați usturoiul în tigaie și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați vinul, coaja de lămâie și sucul. Gatiti inca 3 minute.
Adăugați caperele și condimentați cu sare și piper. Topim somonul cu sosul și servim cald.