Salată Waldorf Bacon
Salata Bacon Waldorf ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 573 calorii, 12g de proteine, și 51G de grăsime per portie. Pentru $ 2.57 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți nuci de pin, struguri, creme fraiche și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma strugurii verzi, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 36%. Încercați Waldorf Salad Quick Bread -această pâine are mere, țelină și nuci. Dacă vă place salata Waldorf, vă puteți bucura și de această pâine, Salată De Fructe Cu Frișcă (Salată Waldorf), și Salată Waldorf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare și sotati slănina tocată până când este crocantă.
Scurgeți bucățile de slănină pe un prosop de hârtie.
Așezați nucile de pin pe o foaie de copt și prăjiți-le la cuptor până când sunt ușor aurii, aproximativ 6 minute.
Într-un castron mare, amestecați ușor brânza mascarpone, creme fraiche, coaja și sucul de portocale și coaja și sucul de lămâie. Condimentează amestecul cu sare și piper, după gust.*
Adăugați fenicul, mărul verde, țelina și strugurii verzi în pansament. Aruncați pentru a acoperi uniform cu pansamentul. Condimentează salata de fenicul cu sare, după gust.
Așezați salata de fenicul într-un bol de servire și acoperiți cu nuci de pin și slănină.