Salată vietnameză de tăiței cu creveți de lămâie

Salată vietnameză de tăiței cu creveți de lămâie
Salata de tăiței vietnamezi cu creveți de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.18 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 458 calorii. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. Un amestec de recipe nuoc nuoc chamcrox, ulei vegetal, germeni de fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării vietnameze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne de porc Lemongrass cu salată de masă Vietnameză, Salată De Pui La Grătar Cu Lămâie Vietnameză, și Supă De Tăiței Pho – Vietnameză De Creveți.

Instrucțiuni

1
Gatiti taiteii: aduceti o oala medie cu apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Adăugați vermicelele de orez și, amestecând des, gătiți-le până când firele sunt moi și albe, dar încă rezistente, 3 până la 5 minute. Nu vă lăsați tentați să le gătiți prea puțin, deoarece trebuie să fie complet gătite pentru a absorbi aromele felului de mâncare. Clătiți-le într-o strecurătoare sub apă rece până când sunt reci și apa curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermicelli De OrezVermicelli De Orez
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Lăsați tăiței să se scurgă în strecurătoare timp de 30 de minute, apoi lăsați-i deoparte până la 2 ore, nerefrigerate. Gatiti crevetii: intr-o tigaie mare, incalziti uleiul la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați șalotele și usturoiul, amestecând rapid până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
5
Adăugați creveții și lămâia; se prăjește aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
6
Adăugați ciupercile și presărați sosul de pește, zahărul și puțină sare. Se amestecă până când creveții sunt fierți și ciupercile sunt ofilite, încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Se ia de pe foc. Asamblați salatele: împărțiți salata verde, mugurii de fasole, castraveții, menta și busuiocul între patru boluri mari de supă sau paste. Pufați tăiței cu degetele și împărțiți-le printre bolurile de salată pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Puneți toppingul de creveți pe tăiței și garnisiți fiecare castron cu arahide și coriandru. Treceți nuoc cham la masă; fiecare restaurant ar trebui să stropească aproximativ 3 Tbs. peste salată și apoi aruncați salata în castron de câteva ori cu două furculițe sau bețișoare înainte de a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Fotografie: Ben Fink
10
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii

Vin recomandat: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Gewurztraminer, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Elena Walch Kastelaz Gewurztraminer. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
Elena Walch Kastelaz Gewurztraminer
Elena Walch Kastelaz Gewurztraminer
Gew "kastelaz" este o culoare galben auriu copt, luxuriant. Buchetul său este intens, captivant și foarte complex, cu arome de trandafiri și litchis, precum și fructe uscate, cu note picante de scorțișoară și cuișoare și o notă de miere în fundal. Vinul este la fel de convingător și complex în gură: rotund și plin, compact și cremos, cu prospețime și structură armonioasă, precum și un finisaj aromat. Un vin cu finețe și caracter.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista