Salată verde thailandeză cu crăpături de rață

Salata verde thailandeză cu crăpături de rață ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 402 calorii, 48G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână picioare confitate de rață—piele, cățel de usturoi, frunze de mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării asiatice. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Picioare de rață în sos de măsline verde cu crăpături și Pappardelle, Salată de rață și Papaya verde în stil thailandez, și Cracklings de rață și orez prăjit cu cârnați chinezi.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, gătiți pielea de rață la foc moderat până devine aurie și crocantă, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați crăpăturile pe o farfurie.
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din tigaie și se adaugă carnea. Gatiti la foc moderat pana cand este fraged si crocant pe pete, aproximativ 7 minute.
Lasă să se răcească ușor.
Între timp, într-un mortar (sau folosind un mini robot de bucătărie), bateți ghimbirul, usturoiul, chile și zahărul brun într-o pastă grosieră. Se amestecă sosul de pește, sucul de lămâie și apa.
Într-un castron mare, aruncați salata verde cu menta, coriandru, rață, crăpături și pansament.
Transferați în farfurii și serviți.