Salată verde de fasole și roșii cu sos de roșii prăjite
Salata verde de fasole și roșii cu sos de roșii prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 80 de calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă 88 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, sos Worcestershire, fasole de ceară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Încercați Salată de fasole verde și roșii cu sos de zară, Salată de fasole verde și roșii cu sos de lime și Susan, și Salată de roșii de fasole verde cu sos de busuioc de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați jumătățile de roșii pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 10 minute sau până se înnegrește. Se răcește 10 minute; coaja și miezul.
Combinați roșiile prăjite, busuiocul și următoarele 6 ingrediente (busuioc prin piper) într-un blender; procesați până se omogenizează.
Fasole cu aburi, acoperite, 7 minute sau până când sunt crocante; clătiți cu apă rece și scurgeți.
Așezați 1 cană de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Aranjați fasolea, roșiile cherry și ceapa peste salată. Puneți 3 linguri de sos de roșii peste fiecare salată.