Salată Verde De Fasole Verde-Cartofi
Salata verde de fasole verde-cartofi este o fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 129 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Dacă aveți la îndemână piper, cartofi finlandezi, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Rețete similare sunt Salată de fasole verde prăjită la cuptor cu alune și brânză albastră, Alondină De Fasole Verde Garlicky, și Salată De Cartofi Și Fasole Verde.
Instrucțiuni
Tăiați cartofii în sferturi.
Tăiați fiecare bucată în felii groase de 1/2 inch.
Se toarnă 3/4 cană de bulion în fundul unei oale sub presiune de 6 litri; puneți cartofii, fasolea verde și usturoiul în aragaz. Închideți bine capacul; aduceți la presiune ridicată la foc mare (aproximativ 9 minute). Reglați căldura la nivel scăzut sau necesar pentru a menține presiunea ridicată; gatiti 3 minute.
Se ia de pe foc; puneți oala sub presiune sub apă curentă rece.
Scurgeți amestecul de cartofi într-o strecurătoare, rezervând căței de usturoi; așezați amestecul de cartofi într-un castron mare.
Combinați cățelele de usturoi rezervate, oțetul și ingredientele rămase într-un blender și procesați până se omogenizează.
Stropiți sosul de usturoi peste amestecul de cartofi; aruncați ușor pentru a acoperi.