Salată Ușoară De Broccoli
Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegană? Salata ușoară de Broccoli ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 224 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper măcinat, oțet de orez, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Această rețetă este plăcută de 279 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 100%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Salată de Broccoli de casă – o salată ușoară și gustoasă care nu necesită gătit, Salată Ușoară De Broccoli, și Salată Ușoară De Broccoli Vegan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fundul tulpinilor de broccoli și tăiați capetele de broccoli; tăiați capetele de broccoli în sferturi. Cojiți tulpinile de broccoli și tăiați-le în sferturi transversal.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată; reduceți focul la mediu și gătiți broccoli până se înmoaie când se taie cu un cuțit de decojit, dar încă ușor ferm, 5 până la 6 minute.
Transferați broccoli într-un castron mare umplut cu apă rece și răciți pentru a opri procesul de gătit.
Se scurge bine. Aranjați broccoli într-o strecurătoare cu floretele orientate în jos spre găurile strecurătorului și lăsați broccoli să picure cel puțin 30 de minute.
Bateți împreună usturoiul, sucul de lămâie, oțetul de orez, muștarul Dijon, fulgii de ardei roșu, sarea și piperul negru într-un bol mare de servire. Stropiți încet în ulei de măsline în timp ce bateți rapid până când pansamentul este gros și cremos. Reglați sarea, piperul negru și fulgii de ardei roșu zdrobiți după gust.
Aruncați broccoli cu pansamentul; lăsați să stea 5 până la 10 minute la marinat, apoi aruncați din nou. Poate fi refrigerat până la o oră dacă doriți să serviți salata rece.