Salată triplă de cartofi cu ierburi și usturoi la grătar

Salata triplă de cartofi cu ierburi și usturoi la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 251 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați philadelphia herb & garlic cooking creme, ceapă verde, cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, care este minunat. Rețete similare includ Pene De Cartofi Cu Usturoi La Grătar, Cartofi prăjiți cu usturoi și ierburi la grătar, și Salată De Cartofi Cu Usturoi.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu.
Puneți fiecare varietate de cartofi pe o foaie mare separată de folie rezistentă.
Stropiți cu ulei; aruncați cartofii până când sunt acoperiți uniform cu ulei. Fold folie pentru a face 3 pachete.
Grill Yukon aur și pachete de cartofi roșii 10 min.
Adăugați pachetul de cartofi dulci la grătar și grătiți totul încă 10 min. Întoarceți toate pachetele; grătar 10 min. mai mult sau până când cartofii sunt fragede.
Pachete goale în castron mare.
Adăugați cremă de gătit; aruncați pentru a acoperi uniform. Se amestecă ceapa.