Salată tricoloră cu biscuiți Frico și Caesar
Salata tricoloră cu biscuiți Frico și Caesar este un fel principal care servește 6. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 277 de calorii, 21 g de proteine și 17 g de grăsime per porție. Pentru 2,95 USD per porție, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați suc de lămâie, sos worcestershire, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 80%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Salata Tricoloră, Salată Tricoloră cu Fenicul și Pui Tri-colore.
Instrucțiuni
Pentru a face dressingul: Tocați și ungeți usturoiul cu hamsii și sare până când obțineți o pastă netedă.
Adăugați pasta într-un castron mic.
Adăugați oțetul, muștarul, sucul de lămâie, sosul Worcestershire, sosul iute și mult piper.
Adăugați uleiul de măsline treptat.
Adăugați brânza și amestecați din nou. Lăsați dressingul deoparte timp de 1 oră sau mai mult (dacă peste noapte, puneți-l la frigider și aduceți-l la temperatura camerei cu aproximativ 1 oră înainte de servire). Face aproximativ 1 cană. (Puteți pune toate ingredientele într-un borcan, acoperiți strâns cu un capac și agitați pentru a se amesteca. Aceasta este o modalitate excelentă de a păstra dressingul.)
Încinge o tigaie antiaderentă de 8 inci la foc mediu.
Presărați 6 linguri de brânză în tigaie, astfel încât să formeze un strat subțire de dantelă care umple fundul tigaii. Brânza va clocoti în tigaie. Când partea superioară a brânzei a ajuns la o culoare aurie deschisă, după 3 până la 4 minute, scoateți tigaia de pe foc și lăsați brânza să se întărească timp de 1 minut. Întoarceți cu atenție brânza cu o spatulă, reveniți la căldură și gătiți până când brânza devine aurie pe ambele părți, încă aproximativ 1 minut.
Scoateți biscuitul și scurgeți-l pe prosoape de hârtie pentru a absorbi orice exces de grăsime. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie și repetați procesul de încă 5 ori cu brânza rămasă.
Într-un castron mare, combinați andivele, radicchio și rucola.
Stropiți suficient pansament deasupra pentru a acoperi ușor frunzele (s-ar putea să nu aveți nevoie de tot pansamentul). Aruncați pentru a acoperi frunzele uniform. Aranjați frunzele pe farfurii de servire.
Presara cate putin parmezan peste fiecare salata. Împarte fiecare biscuit în 2 sau 3 bucăți și ornează salatele cu ele.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.