Salată tocată Radicchio cu năut prăjit
Salata tocată Radicchio cu năut prăjit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $2.17 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 280 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți prosecco, sare și piper, ardei gras și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată tocată cu năut prăjit (salata mea preferată tocată), Salată friscă tocată și salată Radicchio, și Radicchio La Grătar Și Salată Tocată Romaine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Prăjiți ardeiul gras sub pui de carne sau peste o flacără deschisă, întorcându-vă, până când este carbonizat peste tot.
Transferați ardeiul într-un bol, acoperiți cu o farfurie și lăsați aburul timp de 5 minute. Peel, semințe și miez de piper și se taie în zaruri 1/2-inch.
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Adăugați pancetta și gătiți la foc mic, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură pliată, transferați pancetta pe o farfurie.
Adăugați jumătate de năut în tigaie și gătiți la foc moderat, agitând tigaia, până când năutul se rumenesc ușor și ușor crocant, 3 până la 4 minute; se transferă pe o farfurie. Repetați cu năutul rămas.
Într-un castron mic, combinați Prosecco cu oțetul, usturoiul și restul de 1 lingură de ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper.
Preîncălziți cuptorul la 40
Întoarceți pancetta și năutul în tigaie și reîncălziți-le la cuptor timp de 3 minute. Într-un castron mare, aruncați radicchio cu rucola, provolone, pancetta, năut și ardei roșu prăjit.
Adăugați pansamentul, aruncați bine și serviți imediat.
Faceți înainte: salata și pansamentul Prosecco pot fi preparate prin Pasul 3 până la 4 ore înainte.
Recomandare de vin: pojer e Sandri Spumante Extra Brut Cuve 1993/1994 înmoaie aromele ascuțite ale provolonei și verdețurilor amare din această salată, în timp ce efervescența sa luminează textura năutului.