Salată tocată Radicchio cu năut prăjit

Salată tocată Radicchio cu năut prăjit
Salata tocată Radicchio cu năut prăjit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $2.17 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 280 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți prosecco, sare și piper, ardei gras și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată tocată cu năut prăjit (salata mea preferată tocată), Salată friscă tocată și salată Radicchio, și Radicchio La Grătar Și Salată Tocată Romaine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Prăjiți ardeiul gras sub pui de carne sau peste o flacără deschisă, întorcându-vă, până când este carbonizat peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Transferați ardeiul într-un bol, acoperiți cu o farfurie și lăsați aburul timp de 5 minute. Peel, semințe și miez de piper și se taie în zaruri 1/2-inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați pancetta și gătiți la foc mic, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură pliată, transferați pancetta pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Adăugați jumătate de năut în tigaie și gătiți la foc moderat, agitând tigaia, până când năutul se rumenesc ușor și ușor crocant, 3 până la 4 minute; se transferă pe o farfurie. Repetați cu năutul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Într-un castron mic, combinați Prosecco cu oțetul, usturoiul și restul de 1 lingură de ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
ProseccoProsecco
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Întoarceți pancetta și năutul în tigaie și reîncălziți-le la cuptor timp de 3 minute. Într-un castron mare, aruncați radicchio cu rucola, provolone, pancetta, năut și ardei roșu prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
ProvoloneProvolone
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Adăugați pansamentul, aruncați bine și serviți imediat.
10
Faceți înainte: salata și pansamentul Prosecco pot fi preparate prin Pasul 3 până la 4 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProseccoProsecco
11
Recomandare de vin: pojer e Sandri Spumante Extra Brut Cuve 1993/1994 înmoaie aromele ascuțite ale provolonei și verdețurilor amare din această salată, în timp ce efervescența sa luminează textura năutului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
ProvoloneProvolone
SpumanteSpumante
VerziiVerzii
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista