Salată tocată Radicchio cu năut prăjit

Salată tocată Radicchio cu năut prăjit
Salata tocată Radicchio cu năut prăjit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $2.17 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 280 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți prosecco, sare și piper, ardei gras și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată tocată cu năut prăjit (salata mea preferată tocată), Salată friscă tocată și salată Radicchio, și Radicchio La Grătar Și Salată Tocată Romaine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Prăjiți ardeiul gras sub pui de carne sau peste o flacără deschisă, întorcându-vă, până când este carbonizat peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Transferați ardeiul într-un bol, acoperiți cu o farfurie și lăsați aburul timp de 5 minute. Peel, semințe și miez de piper și se taie în zaruri 1/2-inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați pancetta și gătiți la foc mic, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură pliată, transferați pancetta pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Adăugați jumătate de năut în tigaie și gătiți la foc moderat, agitând tigaia, până când năutul se rumenesc ușor și ușor crocant, 3 până la 4 minute; se transferă pe o farfurie. Repetați cu năutul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Într-un castron mic, combinați Prosecco cu oțetul, usturoiul și restul de 1 lingură de ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
ProseccoProsecco
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Întoarceți pancetta și năutul în tigaie și reîncălziți-le la cuptor timp de 3 minute. Într-un castron mare, aruncați radicchio cu rucola, provolone, pancetta, năut și ardei roșu prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
ProvoloneProvolone
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Adăugați pansamentul, aruncați bine și serviți imediat.
10
Faceți înainte: salata și pansamentul Prosecco pot fi preparate prin Pasul 3 până la 4 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProseccoProsecco
11
Recomandare de vin: pojer e Sandri Spumante Extra Brut Cuve 1993/1994 înmoaie aromele ascuțite ale provolonei și verdețurilor amare din această salată, în timp ce efervescența sa luminează textura năutului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
ProvoloneProvolone
SpumanteSpumante
VerziiVerzii
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista