Salata tocată Gazpacho este o fără lactate garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 210 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,97 USD pe porție. Este perfect pentru Vara. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ouă fierte tari, roșii, șuncă serrano și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gazpacho de morcovi cu salată tocată, Salată tocată Gazpacho cu ștrudel Balsamic de slănină, și Salată tocată cu năut prăjit (salata mea preferată tocată).
Instrucțiuni
1
Înmuiați pâinea în 1/4 cană de apă 1 minut, apoi stoarceți uscat, aruncând apa înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Apă
2
Puneți usturoiul într-o pastă cu sare folosind un mortar și pistil (sau tocați și amestecați într-o pastă cu un cuțit mare). Puneți pasta de usturoi cu pâine, gălbenușuri și oțet folosind mortar și pistil până se omogenizează (sau amestecați împreună într-un mini robot de bucătărie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi
Oțet
Usturoi
Pâine
Carne Măcinată
Gălbenuș De Ou
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Procesor De Alimente
Cuțit
3
Adăugați ulei într-un flux lent în timp ce amestecați constant (sau cu motorul pornit) pentru a forma un sos gros. Se amestecă piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Sos
Ulei De Gătit
4
Se toacă fin albușurile de ou. Împărțiți sosul în 4 farfurii de salată și presărați albușuri. Se împrăștie roșiile peste albușuri și se condimentează cu sare, apoi se presară ardei gras și șuncă.