Salată tocată cu busuioc
Salata tocată cu busuioc este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 115 calorii. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați 2, ardei gras, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați BLT tocat salata cu busuioc verde Zeita Dressing, Salată mediteraneană tocată cu roșii, ardei, Feta și busuioc, și Salată tocată de pui și cuscus cu sos dulce de busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună oțet de vin roșu, ulei de măsline, muștar Dijon și
Adăugați castraveți, ardei gras galben, cireșe înjumătățite sau struguri
roșii, ceapă roșie și busuioc proaspăt tocat. Aruncă bine.