Salată Thailandeză De Tăiței De Arahide

Salată Thailandeză De Tăiței De Arahide
Salata Thailandeză de tăiței de arahide ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 308 calorii. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 214 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ceapă, arahide prăjite cu miere, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată De Tăiței Thailandezi Cu Arahide, Salată de tăiței Snow Pean și Soba cu sos de arahide thailandez, și Supă Thailandeză De Tăiței De Pui Cu Arahide pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Thai în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Puteți încerca Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista