Salată Thailandeză De Pui De Arahide În Frunze De Andive

Salata de pui de arahide thailandeze în frunze de andive ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 583 calorii, 36g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 21 de minute. Un amestec de zahăr, usturoi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de pui Thailandeză pe sulițe de andive, Salată de Crab în frunze de andive, și Salată De Somon-Frunze De Andive Umplute pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)]()
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.