Salata răcoritoare de vară Orzo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 557 calorii, 18g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $3.33 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de brânză feta cu aromă de busuioc, capere, frunze de spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce este destul de bun. Încercați Salata de vară răcoritoare cu ton de mere a lui Bob Safford, Salată De Vară Orzo, și Salată De Vară Orzo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți bulionul de pui la fiert la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
2
Adăugați pastele orzo și gătiți până la al dente, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
3
Se scurge bine, apoi se toarnă orzo într-un castron și se aruncă cu untul pentru a nu se lipi; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
În timp ce pastele se gătesc, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă usturoiul și se gătește până când usturoiul se înmoaie și aroma se înmoaie, aproximativ 2 minute. Se amestecă busuiocul, cimbru, fulgi de ardei roșu și nuci de pin. Gatiti si amestecati pana cand nucile de pin s-au prajit pana la un maro auriu deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Amestecați amestecul de nuci de pin în orzo împreună cu măslinele, caperele, brânza feta, spanacul și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De Porumb
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
6
Serviți fie cald, fie rece, dar este mai bine a doua zi.