Salată Roșie Slabă

Salată Roșie Slabă
Salata roșie slabă este o fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 82 de cenți pe porție. O porție conține 203 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați portocale mandarine, gelatină de cireșe, cola și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Goop (Amped up petrecere se amestecă!), Chef Kate ' s Goop Blondies, și Slimy Monstru Prajiturele pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți portocalele mandarine, rezervând suc; pune fructele deoparte. Într-o cratiță mare, aduceți sucul de portocale mandarină și apa la fierbere; scoateți de pe foc. Se amestecă gelatina până se dizolvă. Se amestecă umplutura de plăcintă și cola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarineMandarine
Topping Batut Si Menta, OptionalTopping Batut Si Menta, Optional
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
ColaCola
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se toarnă într-un 1-1 / 2-qt. castron de servire. Se da la frigider 50 de minute sau pana se ingroasa usor. Îndoiți portocalele rezervate. Dați la frigider cu 3 ore mai mult sau până când este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista