Salată roz de Grapefruit, Avocado și Nasturel
Salata de Grapefruit roz, Avocado și Nasturel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 399 calorii, 5g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați Nasturel, muștar dijon, oțet de sherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată roz de Grapefruit și Nasturel, Salată De Năsturel, Grapefruit Roz Și Nucă, și Salată de năsturel, Grapefruit roz și nucă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mai întâi faceți pansamentul.
Combinați muștarul și oțetul de sherry într-un castron și adăugați câte un vârf de sare și piper.
Se amestecă uleiul de măsline, urmat de uleiul de alune pentru a emulsiona, apoi se lasă deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 350 F (180 C).
Așezați nucile pe o foaie de copt și prăjiți-le în mijlocul cuptorului timp de 3 până la 4 minute pentru a se încălzi și a le elibera aroma. Se transformă într-o cârpă și se freacă ușor pentru a îndepărta pielea, apoi se toacă aproximativ nucile.
Pentru salată, spălați năsturelul și uscați-l ușor. Curățați grapefruitul, îndepărtând tot miezul, apoi tăiați segmentele peste un castron mare pentru a prinde sucul, precum și segmentele. Înjumătățiți, lăsați și curățați avocado, apoi tăiați-l în felii, de dimensiuni similare cu grapefruitul.
Adăugați la grapefruit cu năsturelul și aruncați ușor cu degetele pentru a amesteca.
Dacă pansamentul s-a separat în picioare, dați-i un tel, apoi stropiți jumătate din el peste salată și aruncați ușor, astfel încât să nu rupeți avocado sau grapefruit. Gustați și reglați condimentul.
Aranjați salata pe o farfurie, intercalând feliile de prosciutto și romano dacă utilizați, cu năsturel, grapefruit și avocado.
Presărați pătrunjelul tocat și stropiți peste pansamentul rămas. În cele din Urmă, împrăștiați peste alune și serviți.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA