Salată Regală De Cartofi

Salată Regală De Cartofi
Nevoie de o garnitură fără gluten? Salata Regală de cartofi ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 111 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet de vin, usturoi, ouă de prepeliță și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de SippitySup. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de iarnă cu pere Harry & David organic Royal Riviera, Pom Kir Royal, și Un Mic Dejun Regal Potrivit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ouăle de prepeliță într-o cratiță, acoperiți cu apă rece și aduceți la fierbere. Se fierbe timp de 30 de secunde (fiert moale) și două minute (fiert tare), în funcție de modul în care vă plac gătite. Reîmprospătați în apă rece, apoi coajați.Albiți mazărea (sau fasolea fava) în apă clocotită timp de 30 de secunde, apoi scurgeți și reîmprospătați. Set Aside.In o tigaie separată cu apă clocotită, gătiți cartofii timp de 15 până la 20 de minute sau până când sunt moi, dar nu se destramă.În timp ce cartofii se gătesc, așezați busuiocul, pătrunjelul, nucile de pin, parmezanul și usturoiul într-un robot de bucătărie și blitz la o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
Nuci De PinNuci De Pin
ParmezanParmezan
CartofiCartofi
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
PrepelițăPrepeliță
ApăApă
OuăOuă
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Adăugați uleiul și pulsați până obțineți un pesto curgător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Se toarnă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Scurgeți cartofii, apoi tăiați-i în două (sau mai multe bucăți pentru cartofii mai mari) imediat ce îi puteți manipula (vor absorbi mai multă aromă când sunt fierbinți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
5
Se adaugă în castron și se aruncă cu pesto, oțet, măcriș și mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
SorrelSorrel
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se amestecă bine, chiar zdrobind ușor cartofii, astfel încât toate aromele se amestecă. Gustați și reglați condimentul; fii generos cu ardeiul. (Am ajuns să adaug mult mai mult oțet decât mi-a fost prescris).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
CartofiCartofi
OțetOțet
PiperPiper
7
Tăiați ouăle în jumătate și pliați ușor în salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
8
Se ornează cu pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista