Salată Regală De Cartofi
Nevoie de o garnitură fără gluten? Salata Regală de cartofi ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 111 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet de vin, usturoi, ouă de prepeliță și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de SippitySup. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de iarnă cu pere Harry & David organic Royal Riviera, Pom Kir Royal, și Un Mic Dejun Regal Potrivit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ouăle de prepeliță într-o cratiță, acoperiți cu apă rece și aduceți la fierbere. Se fierbe timp de 30 de secunde (fiert moale) și două minute (fiert tare), în funcție de modul în care vă plac gătite. Reîmprospătați în apă rece, apoi coajați.Albiți mazărea (sau fasolea fava) în apă clocotită timp de 30 de secunde, apoi scurgeți și reîmprospătați. Set Aside.In o tigaie separată cu apă clocotită, gătiți cartofii timp de 15 până la 20 de minute sau până când sunt moi, dar nu se destramă.În timp ce cartofii se gătesc, așezați busuiocul, pătrunjelul, nucile de pin, parmezanul și usturoiul într-un robot de bucătărie și blitz la o pastă.
Adăugați uleiul și pulsați până obțineți un pesto curgător.
Se toarnă într-un castron mare.
Scurgeți cartofii, apoi tăiați-i în două (sau mai multe bucăți pentru cartofii mai mari) imediat ce îi puteți manipula (vor absorbi mai multă aromă când sunt fierbinți).
Se adaugă în castron și se aruncă cu pesto, oțet, măcriș și mazăre.
Se amestecă bine, chiar zdrobind ușor cartofii, astfel încât toate aromele se amestecă. Gustați și reglați condimentul; fii generos cu ardeiul. (Am ajuns să adaug mult mai mult oțet decât mi-a fost prescris).
Tăiați ouăle în jumătate și pliați ușor în salată.
Se ornează cu pătrunjel tocat.